Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CROWDFUNDING

'Help Kattenhotel Van Blitterswijk de crisis door'

Kattenhotel Van Blitterswijk bedankt de initiatiefnemer van de Crowdfunding voor het prachtige gebaar maar óók voor het genomen initiatief (de aandacht vestigen op) waardoor 'De Gelderlander' een stukje over het Kattenhotel in hun krant van zaterdag 20 februari 2021 gaat plaatsen. 'De Gelderlander'


Tevens bedanken wij langs deze weg ook iedereen die een donatie heeft gedaan en alle anderen die onze roep om hulp anderszijds, met liefde hebben beantwoord.


Uw donatie komt uiteraard geheel ten goede aan de opvang van gastdieren. 


Links: Nola

Rechtsboven: Bas

Rechtsonder: Thirza
OVER DE CAMPAGNE


BEHEERDER:

Hendrik Jan Bosch (initiatiefnemer)


GESTART OP:

5 February 2021                                                                                    'De Gelderlander'

VERHAAL

Vakantie-/Dagopvang en Katten Trimsalon beter bekend als Kattenhotel Van Blitterswijk, met hun zorg op maat, uit Zevenaar heeft het moeilijk nu tijdens de langdurig aanhoudende crisis.


Omdat mensen via de media de indruk krijgen dat alle ondernemers geholpen worden door de overheid (wat dus niet zo is ) komt dit prachtige mooie bedrijf waar liefde voor dieren centraal staat vanwege de kleinschaligheid van het seizoenbedrijf tussen wal en schip te vallen en niet in aanmerking voor overheidssteun omdat de overheid niet aan maatwerk doet dat vinden zij te omslachtig.


Nu komen er dus veel minder katten logeren of voor de verzorging, maar lopen de kosten wel gewoon door elke maand. Dus nu wil ik u vragen om een kleine donatie te doen om te zorgen dat het mooie Kattenhotel Van Blitterswijk niet hun deur hoeft te sluiten en dat het kan en mag blijven bestaan. Voor de DIEREN én voor de MENSEN die - om wat voor reden dan ook - graag een beroep willen blijven doen op het luxe Wellness Resort Kattenhotel. Wilt u een donatie doen zie de facebookpagina van Kattenhotel Van Blitterswijk.