Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mededeling

Kattenhotel Van Blitterswijk is vanaf 29 december t/m 2 januari gesloten voor het inchecken van gastdieren. Het uitchecken/ophalen van gastdieren kan wel (niet op 31 december en 1 januari).


 'Vuurwerk vrij Oud en Nieuw' arrangement reserveren is NIET meer mogelijk.


Wat voor ons en onze gastdieren op 31 december 2022 een feestje had moeten worden omdat wij na twee moeilijke jaren toch hebben kunnen blijven voortbestaan, werd de jaarafsluiting van 2022 er één met veel stress (ook voor ons) en verdriet. Dit was voor ons de druppel. Wij kunnen door overlast van derden op privé terrein ! van het Kattenhotel tijdens de laatste dag van het jaar de rust om - en dus ook in - het hotel niet meer garanderen. Het met vuurwerk strafrechterlijk en respectloos betreden van ons privé terrein, heeft een schaduw geworpen over alles waar wij voor staan. Derhalve kunnen wij 't 'Vuurwerk Vrij Oud en Nieuw' arrangement niet meer 'verkopen'. 


Wij hebben geen zeggenschap over het vuurwerkgebruik op of vanaf de openbare weg, het kan dan ook zijn dat er nog geluid hoorbaar is van mensen in de buurt die vuurwerk afsteken. Echter wij betreuren het ten zeerste dat er mensen zijn die het nodig achten om op deze laatste dag van het jaar, het privé terrein bewust te betreden. 


Op zon- en feestdagen, in de avonduren én op 31 december is Kattenhotel Van Blitterswijk gesloten voor het brengen en ophalen van gasten.

Omdat op 31 december in de woonwijken vaak al vroeg wordt begonnen met het afsteken van vuurwerk, worden er op die dag geen

gasten in- / uitgecheckt.