Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NIEUWSBRIEF 


Kennisgeving wijziging tarieven privé opvang per 01-04-2023

Energietoeslag oktober t/m april en openingstijden

Beste klant,


Dankbaar zijn wij natuurlijk dat wij onze deur voor gastdieren en voor u open hebben kunnen houden, maar de tarieven zoals ze nu zijn, blijken niet toereikend. Wij zien ons vanwege de recentelijk buitensporige prijsverhogingen van diverse producten helaas genoodzaakt om - in navolging op de tariefswijziging voor groepsopvang - toch óók de tarieven voor privé opvang per 1 april 2023 te herzien. Graag hiervoor uw begrip. 


Als trouwe klant van ons Kattenhotel willen wij u van deze kostenstijging tijdig op de hoogte brengen zodat u bij het maken van een

reservering niet voor verrassingen komt te staan. 


De openingstijden van het hotel (tijden in-/uitchecken van gastdieren) zijn gewijzigd. In verband met de rust op de kamers is het niet mogelijk om buiten deze tijden om dieren te brengen of op te halen en het maximaal te verzorgen gastdieren hebben we inmiddels beperkt tot maximaal 25.


Vanaf oktober t/m april geldt een energietoeslag van € 1,00 per kat per dag.


Wellnessresort Kattenhotel Van Blitterswijk werkt wat reserveringen betreft met een aanbetaling van 50% van de totale hotelprijs.


Met vriendelijke groet,

Robbert Jan en Clementine van Blitterswijk